Melih Bulu Neden Görevden Alındı : Melih bulu'yla ilgili flaş iddia.

Melih Bulu Neden Görevden Alındı : Melih bulu'yla ilgili flaş iddia.. Bu karar ne zaman verildi? Ve sonunda cumhurbaşkanı erdoğan, melih bulu'yu görevden alıverdi. Madem bu adam çok yetkin ve bu mevkiye yakışan biriydi neden görevden alındı? Üstelik melih bulu'nun haberi olmadan yaptı bunu. Boğaziçi üniversitesi rektörü melih bulu, sürpriz bir şekilde görevden alındı.

.yazısında boğaziçi üniversitesi'ne ocak ayında atanan kayyım melih bulu'nun görevden alınmasının perde arkasını aktardı. Evet 7 ayda ne değişti? Akit haber gündemmelih bulu neden görevden alındı? Protestolar, polis müdahaleleri, akademisyenlerin sırt dönme eylemleri derken rektör melih bulu dün görevden alındı. Başak yapıcı, cuma sessiz, emin bilen, emir alay, erhan taylan, ersin sarıbaş, esra bulut kılıç, fuat koray.

Boğaziçi Üniversitesi yeni rektör atandı mı? Melih Bulu ...
Boğaziçi Üniversitesi yeni rektör atandı mı? Melih Bulu ... from i1.wp.com
Bulu'nun görevden alınma sebebi olarak dikkat çeken iddialar o. Melih bulu, cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile bir gecede görevden alındı. Bu karar ne zaman verildi? Melih bulu neden görevden alındı? Boğaziçi üniversitesi rektörü melih bulu, sürpriz bir şekilde görevden alındı. Ahmet boğaziçi üniversitesi rektörü melih bulu, sürpriz bir halde vazifeden alındı. Melih bulu'yla ilgili flaş iddia. Melih bulu'nun kararname ile görevden alınması gündem yarattı.

Melih bulu'yla ilgili flaş iddia.

Protestolar, polis müdahaleleri, akademisyenlerin sırt dönme eylemleri derken rektör melih bulu dün görevden alındı. Melih bulu, dün cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile görevinden alındı. Melih bulu'nun neden görevden alındığına dair henüz detaylı bir açıklama yapılmadı. Bu karar ne zaman verildi? Melih bulu, resmi gazete'de yayımlanan cumhurbaşkanlığı kararı ile görevden alındı. Melih bulu, 2547 sayılı yükseköğretim kanunu ve 3 sayılı cumhurbaşkanlığı kararnamesi gereğince görevinden alındı. Bulu'nun görevden alınma sebebi olarak dikkat çeken iddialar o. Ve sonunda cumhurbaşkanı erdoğan, melih bulu'yu görevden alıverdi. Geri ahmet hakan melih bulu neden görevden alındı? Melih bulu'yla ilgili flaş iddia. Melih bulu'nun görevden alınmasına inanmaması 367. Melih bulu'nun görevden alınmasının yankıları sürüyor. Bulu'nun neden görevden alındığına dair dikkat çeken bir.

Bulu, yök'ün rahatsızlığı nedeniyle mi görevden alındı? Madem bu adam çok yetkin ve bu mevkiye yakışan biriydi neden görevden alındı? Boğaziçi üniversitesi'ne tartışmalı şekilde atanan rektör prof. Melih bulu, 2 ocak 2021'de boğaziçi üniversitesi rektörlüğü görevine getirilmişti. Bulu nun neden görevden alındığına dair dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı.

Melih Bulu görevden alındı - GÜNDEM - Gerçek Haberci
Melih Bulu görevden alındı - GÜNDEM - Gerçek Haberci from static.birgun.net
Herkes bunun nedenini merak ediyor. Melih bulu neden görevden alındı? Üstelik melih bulu'nun haberi olmadan yaptı bunu. Boğaziçi üniversitesi rektörü melih bulu, sürpriz bir şekilde görevden alındı. Melih bulu'nun görevden alınmasına inanmaması 367. Ve sonunda cumhurbaşkanı erdoğan, melih bulu'yu görevden alıverdi. Yok öyle biri değildiyse neden en başta. Boğaziçi üniversitesi'ne tartışmalı şekilde atanan rektör prof.

Akit haber gündemmelih bulu neden görevden alındı?

Sn.bulu'nun neden görevden a lındığı başlığı altındaki suâle ce vab verilmedi,sâdece alınması nın yasal dayanakları sayıldı. Bulu'nun neden görevden alındığı merak edilirken, ankara'daki son kulis bilgileri dikkat çekti. Melih bulu, 2 ocak 2021'de boğaziçi üniversitesi rektörlüğü görevine getirilmişti. Boğaziçi üniversitesi rektörü melih bulu, sürpriz bir şekilde görevden alındı. Üstelik melih bulu'nun haberi olmadan yaptı bunu. Boğazi̇çi̇ üniversitesi rektörlüğünden gece yarısı kararnamesi ile alınan prof. Melih bulu'yla ilgili flaş iddia. Yök rahatsız olduğu için görevden alındı. Melih bulu boğaziçi üniversitesi rektörlüğü görevinden alındı. Üstelik melih bulu'nun haberi olmadan yaptı bunu. Melih bulu'nun görevden alınmasına inanmaması 367. Boğaziçi üniversitesi rektörü melih bulu, cumhurbaşkanı erdoğan'ın kararı ile görevden alındı. Herkes bunun nedenini merak ediyor.

Ahmet boğaziçi üniversitesi rektörü melih bulu, sürpriz bir halde vazifeden alındı. Boğaziçi üniversitesi rektörü melih bulu, sürpriz bir şekilde görevden alındı. 194 gün görevde kalan bulu, dün gece yayınlanan kararname ile birlikte görevden alındı. Boğazi̇çi̇ üniversitesi rektörlüğünden gece yarısı kararnamesi ile alınan prof. Melih bulu'nun neden görevden alındığına dair henüz detaylı bir açıklama yapılmadı.

AKP'li Metiner'den 'Gökçek neden görevden alındı ...
AKP'li Metiner'den 'Gökçek neden görevden alındı ... from www.pressturk.com
Evet 7 ayda ne değişti? Herkes bunun nedenini merak ediyor. Bulu, yök'ün rahatsızlığı nedeniyle mi görevden alındı? Üstelik melih bulu'nun haberi olmadan yaptı bunu. Bulu'nun neden görevden alındığı merak edilirken, ankara'daki son kulis bilgileri dikkat çekti. Melih bulu, yine cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın kararıyla görevden alındı. Protestolar, polis müdahaleleri, akademisyenlerin sırt dönme eylemleri derken rektör melih bulu dün görevden alındı. Bulu'nun neden görevden alındığına dair dikkat çeken bir.

Boğaziçi üniversitesi rektörü melih bulu, dün sürpriz bir şekilde görevden alındı.

Boğazi̇çi̇ üniversitesi rektörlüğünden gece yarısı kararnamesi ile alınan prof. Melih bulu, cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile bir gecede görevden alındı. Melih bulu'nun görevden alınmasının yankıları sürüyor. Ve sonunda cumhurbaşkanı erdoğan, melih bulu'yu görevden alıverdi. Melih bulu, resmi gazete'de yayımlanan cumhurbaşkanlığı kararı ile görevden alındı. Üstelik melih bulu'nun haberi olmadan yaptı bunu. Protestolar, polis müdahaleleri, akademisyenlerin sırt dönme eylemleri derken rektör melih bulu dün görevden alındı. Melih bulu nun görevden alınmasının yankıları sürüyor. Bulu nun neden görevden alındığına dair dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. Bulu'nun neden görevden alındığına dair dikkat çeken bir. Bulu'nun neden görevden alındığı merak edilirken, ankara'daki son kulis bilgileri dikkat çekti. Melih bulu, 2547 sayılı yükseköğretim kanunu ve 3 sayılı cumhurbaşkanlığı kararnamesi gereğince görevinden alındı. Boğaziçi üniversitesi rektörü melih bulu, dün sürpriz bir şekilde görevden alındı.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook